1000 woningen naar een groen label bij Woonlinie

1woonlinie logo000 woningen naar een groen label tot 2020, hoe pakken we dit efficiënt op met beschikbare middelen?

Met deze vraag kwamen Hugo Meijwaard en Thijs Voncken naar Projectkr8. De gekozen oplossing zit  in het selecteren van de juiste (keten)partner die Woonlinie zo veel mogelijk ontzorgt. Van complexadvies met een afgewogen maatregelenpakket voor energetische verbeteringen, het begeleiden van bewoners, een hoog kwaliteitsniveau tot en met het afmelden van het behaalde Energie-Index. Ook hier is gekozen voor een eenheidsprijslijst, waar zoveel mogelijk op woningniveau is afgeprijsd. Hierdoor zijn calculaties eenvoudig te maken, waarmee een voordeel in tijd en geld in de voorbereidingsfase is gevonden!

Drie regionaal geselecteerde partijen hebben hierop Mooneningeschreven. Eind augustus presenteerde zij hun aanpak aan het selectieteam van Woonlinie. Naast selectie op de prijs, werd ook het plan van aanpak meegewogen. Moonen onderhoud & renovatie is als beste partij naar voren gekomen.

Projectkr8 wenst Moonen en Woonlinie een duurzame samenwerking toe! Meer weten over deze aanpak, neem dan contact met mij op voor een afspraak.

Reacties zijn gesloten.