Kennismaken

Mijn  passie ligt bij de bergen, de natuur, de buitensport. De voorbereiding naar de top, de weg er naartoe en de enorme voldoening van het bereiken van deze top samen met mijn gezin. In ProjectKr8 zijn deze  passies verenigd met mijn werk. Als projectmanager geef ik met veel ambitie inhoud aan mijn projecten om het resultaat  te bereiken binnen de gestelde afspraken in tijd, geld, kwaliteit. Net als in  de bergsport gaat het bereiken van de top, het resultaat, om een goede  voorbereiding, anticiperen op veranderende omstandigheden en inschatten van  risico’s. Verantwoord keuzes maken voor jezelf en voor anderen. Maar ook  motiveren van teamgenoten als het even tegenzit, of als de top/het resultaat even niet in beeld is.

In de bergsport is een onmisbaar zekeringapparaat de abseilacht, waarbij vertrouwen in en samenwerking met de zekeraar en het materiaal vereist is voor  het behalen van de top. Deze 8 is dan ook een symbool wat terugkomt in mijn  huisstijl en past bij de realisatie van mijn projecten op basis van het creatieproces.

 

ProjectKr8

Bianca Koster
06 – 55 88 40 66
bianca@projectkr8.nl

Volg mij op LinkedIn.

KvK 52262650
Epa-adviseur (nr. 7539)
Aangesloten bij Geschillencommissie Energielabelgeschillencommissie

 

 

Reacties zijn gesloten.